3 spændende foredrag

Hvad fortæller jeres klinik patienterne?

Et inspirerende, motiverende og underholdende foredrag – godt krydret med genkendeligheder fra hverdagen på klinikken.

Farver, indretning, dufte samt måden I kommunikerer og markedsfører jer på – på klinikken og online – er med til at give patienterne et bestemt indtryk af jeres klinik. Men hvad tænker patienterne egentlig? Christian Grau har undersøgt det og gør jer klogere på, hvordan patienter og andre udefra opfatter jer.

Christian Grau

Tv-vært samt bil- og livsstilseksperten Christian Grau, kendt fra bl.a. ”Kender du typen?”, er en fængende og inddragende foredragsholder. Med baggrund i reklamebranchen forstår Christian at servere sine budskaber med præcision og humor. Christians specialer er bl.a. trends og forskellige mennesketyper.

Stress af – hver dag                                                                      

Lær, hvordan du aflæser stress-symptomer, og hvordan stress påvirker dig, dine kolleger og dine patienter.

Du får konkrete værktøjer og øvelser, der modvirker stress, samt gode redskaber til stresshåndtering, hvis du eller andre bliver ramt.

Stina Bavnhøj

Stina Bavnhøj er en del af Livlægernes netværk og er specialiseret i stressforebyggelse og stressreduktion samt i forandringsprocesser og mønsterbrydning.

Stina har over 30 års erfaring i at undervise og arbejde med mennesker bl.a. som livsstilscoach, mindfulness lærer og personlig træner.

Motion til lattermusklerne                                                         

Intet samler klinikteamet bedre end et godt grin, og det kan ikke undgås, når Martin Brygmann går på scenen.

 

Læn dig tilbage, og gør dig klar til at få motioneret lattermusklerne. Mon ikke der kommer et par referencer til dentalverdenen?

Martin Brygmann

Martin Brygmann er Danmarks helt store multitalent, der strækker sine optrædener i mange retninger. Sublim satire blandet med unik musikalitet og charme uden lige.

Martin er en dygtig karakterskuespiller, og udover flere store roller har han udviklet og personliggjort karakterer som både Kirsten Hüttemeier og Todd.